Tel.nr.: 050 526 87 89 / 06 5430 8060 - Email: info@slvconcept.nl
  • Etalage
  • Etalage
  • Etalage
  • Etalage
Verkoop
Onderhoud
Advies

Onderhoud

Als het gaat om onderhoud of reparatie van uw apparatuur, bent u bij SLV Concept aan het juiste adres. Wij kunnen op locatie een eventuele storing snel en vakkundig oplossen.
Mocht er iets aan uw apparatuur kapot zijn, zullen wij er alles aan doen om met een vervangend (leen) onderdeel het ongemak voor u te beperken.

Voor periodiek onderhoud kunt u met ons een afspraak maken om apparatuur bijvoorbeeld te laten reinigen, afregelen en programmeren. Door preventief onderhoud verkleint u de kans op storingen, en zorgt het voor een langere levensduur van uw kostbare installatie.

In het geval van video of lichtapparatuur is het van groot belang dat de lamp op tijd vervangen wordt om schade aan het apparaat te voorkomen. SLV Concept levert deze lampen voor zr gunstige prijzen.

Om u alle zorg uit handen te nemen, biedt SLV Concept een onderhoudsprogramma aan.
Hierbij gaan wij met u een lijst samenstellen van de apparatuur die in aanmerking komt voor een serviceovereenkomst. Wij zullen dan periodiek onderhoud uitvoeren tegen een van te voren afgesproken tarief. Op deze manier weet u vooraf wat de onderhoudskosten per jaar zijn.

Indien u het onderhoud toch zelf wilt uitvoeren, kunnen wij alle onderdelen en lampen in de meeste gevallen binnen twee werkdagen aan u leveren.

Vanzelfsprekend kunt u SLV Concept ook inschakelen voor een enkele reparatie of onderhoudsopdracht.

advies